LeKa HR auttoi Steveco Oy:tä etsimään konttiterminaalitoiminnan johtajan.

08.04.2024


"LeKa HR kartoitti perusteellisesti tarpeet, osallistui paikan päällä kaikkiin keskusteluihin ja tuotti merkittävää tietoa päätöksenteon tueksi. Tiivis ja saumaton yhteistyö johti erinomaiseen lopputulokseen. Konttiterminaalitoiminnan johtaja vastaa Kotkan Mussalon ja Helsingin Vuosaaren konttiterminaaleista."


- Jyri Lippo

Henkilöstöjohtaja, Steveco Oy


"LeKa HR hoiti prosessin ammattimaisesti ensikontaktista sopimusneuvotteluihin. Olin tilanteessa, jossa en aktiivisesti etsinyt uutta roolia, mutta konsultin laaja tietämys tehtävästä ja yrityksestä, sekä kiinnostuksen herättäneet yksityiskohtaiset keskustelut olivat vakuuttavia."


- Tapani Tolonen                                             Konttiterminaaliliiketoiminnan johtaja, Steveco Oy

Steveco on Suomen suurin ahtaus- ja logistiikkapalveluihin erikoistunut täyden palvelun logistiikkatalo.

Kotkan Mussalon satama on keskittynyt konttioperointiin. Suomen johtava konttisatama tarjoaa täydet konttiterminaalipalvelut ja se tunnetaan transitosatamana vientiliikenteen lisäksi. Mussalon terminaalin käsittelykapasiteetti on noin miljoona TEU:ta.

Mussalon konttiterminaalin yhteydessä on myös moderni ja tehokas metsäteollisuuden tuotteiden käsittelykeskus. Pitkät raiteet sekä suuret varastot mahdollistavat tehokkaan sekä katkeamattoman kuljetusketjun metsäteollisuustuotteille sellusta ja paperista aina pitkälle jalostettuihin puutuotteisiin.

Käsittelykapasiteetti Vuosaaren terminaalissa on vuosittain noin 250 000 TEU:ta. Modernista satamasta on hyvät yhteydet Suomen päätie- ja rautatieverkostoon.


 LeKa HR Palveluksessanne